Trycksaker

Vad sägs om trycksaker som är professionellt designade och som kan generera fler eller informera befintliga kunder?

Merreklam tar fram genomtänkta och snygga trycksaker efter ditt företags behov. Samarbeten med tryckerier som kan leverera i hela Sverige till en låg kostnad garanterar att du får dina trycksaker i tid och till bra priser. Merreklam tar också fram annonser för dagspress, tidningar och magasin.

 

Visa referenser

Du ska vara nöjd med dina trycksaker och känna att dem är som du förväntat dig eller bättre. Hos Merreklam får du alltid 100% nöjd garanti vilket innebär att arbetet med dina trycksaker inte är slut förrän du är nöjd helt enkelt.

Att hitta rätt i mängden av reklambyråer efter någon som du känner dig trygg med att ta fram dina trycksaker är inte lätt. Det finns många kompetenta designers i branschen men oftast är prissättningen både hög och ibland förvirrande. Det ska du inte känna när du anlitar Merreklam. Här får du trycksaken till ett fast och rimligt pris.

Vad är trycksaker?
Annonser

Merreklam tar fram profesionella annonser för användning i tryckta medier såsom dagspress, tidningar och magasin. Annonserna optimeras för att visas på bästa sätt efter var dem ska användas.

På internet är det viktigt att stå ut i mängden av annonser som finns. Merreklam tar fram snygga och genomtänkta annonser för internet som gör att du syns.

Leverans

Merreklam samarbetar med tryckerier som kan leverera dina trycksaker var som helst i Sverige. Om du vill att dina trycksaker ska levereras tryckta och färdiga till din dörr kan du vara säker på att dem håller högsta kvalitet till det bästa priset. Du får bara en faktura från Merreklam på hela kostnaden både för design och tryck. På så vis slipper du att hålla koll på flera leverantörer samtidigt. Du får ett fast pris även på tryckkostnaden och du får gott om tid att bestämma dig.

Vill du hellre anlita ett tryckeri själv eller kanske skriva ut trycksaken på ditt företags skrivare får du tryckklara och anpassade filer av Merreklam.