Hemsidor

Vad sägs om en hemsida som är lätt att uppdatera och som hjälper dig att få nya kunder?

Merreklam tar fram moderna, framtidssäkrade hemsidor som fungerar i alla webbläsare på datorn och i smartphones. Med WordPress i grunden är det enkelt att redigera innehållet. Hemsidorna är sökmotorsoptimerade för en bra placering på sökmotorerna!

Visa referenser

Det är viktigt att du är nöjd med din nya hemsida. Det leder till att du gärna vill berätta om och hänvisa dina kunder till din hemsida. Men inte bara det, du kommer känna att det både är roligare och viktigare att hålla innehållet uppdaterat. Ett uppdaterat innehåll är avgörande för om dina besökare stannar eller klickar sig vidare och också avgörande för placeringen på sökmotorerna. Hos Merreklam får du alltid 100% nöjd garanti vilket innebär att arbetet med din nya hemsida inte är slut förrän du är nöjd helt enkelt.

Att hitta rätt i mängden av reklambyråer och webbyråer efter någon som du känner dig trygg med att ta fram din nya hemsida är inte lätt. Det finns många kompetenta designers och kodare i branschen men oftast är prissättningen både hög och ibland förvirrande. Det ska du inte känna när du anlitar Merreklam. Här får du hemsidan till ett fast och rimligt pris utan några återkommande avgifter.

Vad ingår?
Tillval: